Acupunctuur Gerben De Schuiteneer

Acupunctuur Gerben De Schuiteneer | Acupunctuur Beveren - Acupunctuur Gerben De Schuiteneer

Acupunctuur Gerben De Schuiteneer

Wie is Gerben De Schuiteneer?

Acupunctuur Gerben De Schuiteneer | Specialist
Gerben De Schuiteneer

Mijn naam is Gerben De Schuiteneer, ik ben een toegewijde acupuncturist met een passie voor het bevorderen van gezondheid en welzijn. Mijn reis begon op jonge leeftijd, toen ik zag dat mensen in mijn directe omgeving te kampen hadden met kleine gezondheidsproblemen, zoals frequent klachten te hebben van acute rugpijn. Samen met hen ging ik op zoek naar oplossingen en ontdekte ik triggerpoint therapie, wat mijn interesse in cupping aanwakkerde.

Om mijn kennis verder uit te breiden, heb ik een 4-jarige bachelor verpleegkunde afgerond, waardoor ik in het werkveld met verschillende andere problemen werd geconfronteerd. Ik voelde de drang om niet alleen te helpen bij de symptomen, maar ook de oorzaak aan te pakken. Zelf heb ik ervaren hoe acupunctuur mij geholpen heeft, wat mijn enthousiasme alleen maar vergrootte. Daarom heb ik besloten om de opleiding aan OTCG te volgen en mijn passie voor acupunctuur verder te ontwikkelen.

Met een achtergrond in verpleegkunde ben ik goed op de hoogte van westerse ziektebeelden, onderzoeken en medicatie, waardoor ik een holistische benadering kan bieden. Mijn verlangen om mijn kennis en vaardigheden in acupunctuur te verbeteren, blijft groeien, waardoor continu bijscholing volg om up-to-date te blijven.

Bij een behandeling in mijn praktijk kunt u een grondig gesprek verwachten, gevolgd door een tongobservatie, polsobservatie en een zorgvuldig afgestemde acupunctuurbehandeling. Ik geloof in een persoonlijke aanpak en streef ernaar om uw gezondheidsdoelen te begrijpen en te ondersteunen. Als u twijfelt of acupunctuur iets voor u is, nodig ik u uit om te kijken naar de indicaties waarbij het effectief kan zijn.

Mijn werkgebied

Neem contact op

  Contactformulier

  * Required

  Gelieve uw klacht(en) te beschrijven waarvoor u graag in behandeling wil komen. Zit u met een algemene vraag dan kan u deze ook gerust stellen via het contactformulier.

  Acupunctuur Gerben De Schuiteneer

  Potaardestraat 83
  9250 Waasmunster
  gerben@acupunctuurdeschuiteneer.be